23-05-09

Brugge: heerlijk - prachtig maar héél vermoeiend

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we dan met de trein naar Brugge getrokken.
Zoals jullie weten heb ik afgelopen week "trappen" moeten lopen. Maar niemand heeft mij gezegd dat ik in zo'n rare koker moest waar veel mensen liepen en nog meer van die rare geluiden. Ineens stond daar zo'n extra lange auto (naar het schijnt is dat een trein). Maar nu, ik moest ook mee ... eerst moest ik wel over zo'n diep donker gat springen en dan nog eens trappen ... niks voor mij hoor ... vrouwtje heeft mij dan maar binnen gedragen (anders was dat gevaarte weg).

Pfff, dat was dus stap 1. Ik heb me voorbeeldig gedragen op de trein tot ze naast mij met zo van die "krakkelzakjes" begonnen lawaai te maken en er dan nog eens overheerlijk wafels uithaalden! Ik mocht niet proeven, da's wel niet eerlijk hé!

Eindelijk aangekomen, weer van die vieze trappen met zo'n diep gat en dan nog eens trappen in een koker. Ik heb dan maar alle moed bij elkaar geraapt op aanmoediging van vrouwke en nog meer aanporren van baasje (vrouwke doet dat toch wat zachter hoor!).

Brugge here we are!

Dia1 (Medium)

Jaja, alle honden liet ik langs me gaan, behalve ...
iets klein met veel wit, ik ruik het gewoon al van ver!

DSCN0694_edited (Medium)

Nu nog even "mooi" poseren met het vrouwke si ...

DSCN0698_edited (Medium)

Voila, nu genoeg geposeerd.

Na een fikse wandeling hebben we een rustig terrasje ergens achteraan gevonden waar ook ik mee binnen mocht om even uit te blazen. De terrasjes zaten overal overvol. En als je al een plaatjes kon bemachtigen moest je bij wijze van spreken nog op mekaars schoot gaan zitten (en ik mag dat niet - ik ben véél te groot).

Nadien hebben we nog een fikse wandeling gemaakt en dan was het tijd om terug naar het station te gaan. Op de trein was het wel druk hoor. Ik heb me er lekker niets van aangetrokken! Ik heb me onder de zetel gelegd en lekker een dutje gedaan.

Pootje van Tessa
Op naar het volgende avontuur!

 

21:54 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hé daar kennen wij 't ook, we wonen er heel kort bij dus komen we er regelmatig.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 24-05-09

De commentaren zijn gesloten.