27-05-09

Mannen hebben er meer last van dan ik!

Amai,

Mijne grote maat heeft het hier al serieus te pakken ... en ik ben nog maar pas loops. Om eerlijk te zijn ik heb er niet veel last van, alleen wil ik eten als een paard en moet ik veel vaker plassen. Maar als dat alles is, valt het al bij al nog mee.

En diene grote grijze sloeber Gasha, die wil gewoon niet eten. Alleen als ik in de buurt ben dan eet hij wel. Anders at hij gelijk een stofzuiger, hij keek er nog maar naar en het was al op.

Sommige zeggen van de ballekes in de boom te hangen. Wel een probleem, hier hangen al ettelijke ballekes in de boom. Het zijn die van de poezen des huizes.
Dit hier is Stip (1 van de 5 poezen).

 

DSCN0227_edited (Medium)

 

 

 

 

 

 

 

 

Als die zou kunnen die zou een hele dag komen flodderen met ons. Die heeft echt gene schrik. Kijk maar ...

 

DSCN0500_edited (Medium)

 

Mijn grote broer Harry verkoopt soms wel gekke kuren om toch maar zo dicht mogelijk bij mij te geraken, maar dat lukt hem toch lekker niet!

Tessa

21:49 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kat en hond, ballekes |  Facebook |

Commentaren

Amai heb jij sjans dat ze de balletjes van je broers niet in de bomen hangen ! Maar ocharme jij moet toch ook niet van die stomme onderbroeken dragen zeker ? Alhoewel Chesko krijgt die wel uit zene maar 'k ben er vet mee meneer weet niet eens wat hij moet doen als ik loops ben. Enne die foto's van jullie met de kat vind ik maar niks zene. Wij krijgen hier zo'n blik van :"hela neem daar eens een vb aan" Juist of 't onze schuld is dat wij zo graag katten plagen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 28-05-09

De commentaren zijn gesloten.