27-05-09

Mannen hebben er meer last van dan ik!

Amai,

Mijne grote maat heeft het hier al serieus te pakken ... en ik ben nog maar pas loops. Om eerlijk te zijn ik heb er niet veel last van, alleen wil ik eten als een paard en moet ik veel vaker plassen. Maar als dat alles is, valt het al bij al nog mee.

En diene grote grijze sloeber Gasha, die wil gewoon niet eten. Alleen als ik in de buurt ben dan eet hij wel. Anders at hij gelijk een stofzuiger, hij keek er nog maar naar en het was al op.

Sommige zeggen van de ballekes in de boom te hangen. Wel een probleem, hier hangen al ettelijke ballekes in de boom. Het zijn die van de poezen des huizes.
Dit hier is Stip (1 van de 5 poezen).

 

DSCN0227_edited (Medium)

 

 

 

 

 

 

 

 

Als die zou kunnen die zou een hele dag komen flodderen met ons. Die heeft echt gene schrik. Kijk maar ...

 

DSCN0500_edited (Medium)

 

Mijn grote broer Harry verkoopt soms wel gekke kuren om toch maar zo dicht mogelijk bij mij te geraken, maar dat lukt hem toch lekker niet!

Tessa

21:49 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kat en hond, ballekes |  Facebook |

25-05-09

Ik ben grote madam geworden!! (Tessa)

Alhoewel ik niet weet waar ze het over hebben, zeggen ze hier dat ik een grote meid van wel 10 maanden geworden ben!

De mannekes hier, mijn half-broer Harry en grote maat Gascha, worden hier gewoon gek! (Harry heb je al gezien he, maar dit is mijn grote maat Gascha - een grijstijger Duitse Dog) Hier is Gascha nog maar 3 maand, intussen is hij wel een uit de kluiten gewassen reu van bijna 2 jaar en 90 kilo.

Gascha 2 (Medium)

 

En ik zal maar zwijgen over Vrouwke en Baasje. Ik ben hun eerste teefje (vroeger alleen maar reutjes) in huis. Hopelijk zijn die gekke kuren van die mannekes hier snel gedaan want ook ik word er gewoon stapelgek van. Naar het schijnt kan dat wel tot 3 weken duren. Pffff, nog zoooo lang!

Tessa

 

21:01 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: loops, duitse dog |  Facebook |

23-05-09

Brugge: heerlijk - prachtig maar héél vermoeiend

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we dan met de trein naar Brugge getrokken.
Zoals jullie weten heb ik afgelopen week "trappen" moeten lopen. Maar niemand heeft mij gezegd dat ik in zo'n rare koker moest waar veel mensen liepen en nog meer van die rare geluiden. Ineens stond daar zo'n extra lange auto (naar het schijnt is dat een trein). Maar nu, ik moest ook mee ... eerst moest ik wel over zo'n diep donker gat springen en dan nog eens trappen ... niks voor mij hoor ... vrouwtje heeft mij dan maar binnen gedragen (anders was dat gevaarte weg).

Pfff, dat was dus stap 1. Ik heb me voorbeeldig gedragen op de trein tot ze naast mij met zo van die "krakkelzakjes" begonnen lawaai te maken en er dan nog eens overheerlijk wafels uithaalden! Ik mocht niet proeven, da's wel niet eerlijk hé!

Eindelijk aangekomen, weer van die vieze trappen met zo'n diep gat en dan nog eens trappen in een koker. Ik heb dan maar alle moed bij elkaar geraapt op aanmoediging van vrouwke en nog meer aanporren van baasje (vrouwke doet dat toch wat zachter hoor!).

Brugge here we are!

Dia1 (Medium)

Jaja, alle honden liet ik langs me gaan, behalve ...
iets klein met veel wit, ik ruik het gewoon al van ver!

DSCN0694_edited (Medium)

Nu nog even "mooi" poseren met het vrouwke si ...

DSCN0698_edited (Medium)

Voila, nu genoeg geposeerd.

Na een fikse wandeling hebben we een rustig terrasje ergens achteraan gevonden waar ook ik mee binnen mocht om even uit te blazen. De terrasjes zaten overal overvol. En als je al een plaatjes kon bemachtigen moest je bij wijze van spreken nog op mekaars schoot gaan zitten (en ik mag dat niet - ik ben véél te groot).

Nadien hebben we nog een fikse wandeling gemaakt en dan was het tijd om terug naar het station te gaan. Op de trein was het wel druk hoor. Ik heb me er lekker niets van aangetrokken! Ik heb me onder de zetel gelegd en lekker een dutje gedaan.

Pootje van Tessa
Op naar het volgende avontuur!

 

21:54 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

17-05-09

Ik mag mee met de trein!!

Wat is dat nu weer allemaal zul je je afvragen.

Awel, komend weekend gaan we met het ganse gezin (mensen) en Tessa met de trein op daguitstap.

Thuis mag ik lekker rondlopen maar niet naar boven! Dus baasje vond het tijd om eens trappen te leren lopen. Ik heb hem duidelijk een poepertje laten ruiken (hihihi).

Bij ons in het gemeentepark is ons vroeger gemeentehuis met trappen natuurlijk. Dus wij ernaartoe. Vrouwke liep vrolijk de trap op ... en ik er vlak naast!

Baasje, en gij maar denken dat ik dat niet durf hé!

Ook stonden er dranghekken en daar heeft baasje eens flink mee gerammeld. Waarom weet ik nog niet, maar schrik heb ik er niet van hoor.

Ik ben dus blijkbaar goedgekeurd om mee op uitstap te gaan met de trein, alhoewel ik niet weet wat dat juist mag wezen, maar daar kom ik nog wel achter!

 

Tessa

19:57 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-05-09

Lekker ravotten met de bal

Yes!!

Als ik hard genoeg trek aan de bal laat vrouwke dat soms los. Ben ik dan echt zo sterk of laat ze me soms winnen?
Pff, ik wil het niet weten, ik heb toch die bal.

DSCN0679_edited (Medium)

En nu maar zwieren met die bal. Maar deze vliegt wel af en toe tegen mijn kopke.
Al een geluk koop baasje de "dafalgannekes" in het groot ...

DSCN0676_edited (Medium)

Jaja vrouwke, komt het balleke nu maar halen.

Maar wat ik blijkbaar nog niet door heb is dat mijn vrouwke slimmer is. Ze daagt mij gewoon uit met een tweede bal! Das wel niet eerlijk hé!

21:56 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |