16-08-09

Showke lopen

Hallo,

vooreerst hartelijk dank om jullie duimen en pootjes in de lucht te steken voor mij.

Het was een overheerlijke, warme en vooral voor baasjes een héél leerrijke dag. Zoals ze reeds gedacht hadden is mijn vacht te lang en behoor ik tot de langhaar Duitse Herders. Verschillende mensen vonden mijn vacht, voor de verandering, wel kunnen. Nadien bij de oudere honden hoorden we de keurmeester tegen sommige mensen zeggen dat ze een héél mooie hond hadden en dat de vacht van de hond eigenlijk net iets te lang is en dat ze daarom achteraan moesten staan. Wel spijtig natuurlijk. En om eerlijk te zijn, die vacht was nog een pakske korter dan de mijne.

In elk geval heb ik het hier niet aan mijn hartje laten komen. We zijn er nog oude bekende tegen het lijf gelopen (eigenlijk hadden de baasjes wel afgesproken). De vriendschap was nog steeds even groot, ... kijk maar. (Ik ben die donkere hond vooraan en op de tweede foto lig ik lekker op mijn rug).

IMG00426 (Small)

IMG00428 (Small)

Dus nu weten baasjes met zekerheid dat, als we nog eens een showke lopen, ze mij moeten inschrijven in de klas van de langharigen. Nu kan dit uiteraard niet, maar  volgens de keurmeesters zou dit vanaf 2010 wel kunnen.
Natuurlijk zijn er ook nog de shows die ingericht worden door verenigingen van langharige Duitse Herders hé. 

Voila, eindelijk hebben we nu de zekerheid.

Groetjes,

(een oververmoeide) Tessa

20:23 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: show, terneuzen |  Facebook |

Commentaren

Geen showke, maar in ieder geval, hop, op naar 2010 dan maar hé ! Jij hebt in ieder geval een fijne dag gehad !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 17-08-09

De commentaren zijn gesloten.