31-08-09

Mijn (half)broer Harry is niet meer

jaja, jullie lezen het goed.

Bij Harry werd reeds rond zijn 6e maand vastgesteld dat hij serieuze ED had. En natuurlijk wil je alleen het beste voor je lieve knuffelbeer.
Dus Baasje en Vrouwke hebben toen, in samenspraak met diverse dierenartsen gekozen om hem te opereren. Deze operatie heeft niet het verhoopte resultaat opgeleverd en diende Harry voor de verandering weer onder het mes te gaan.
Resultaat was telkens dat hij als lieve levendige hond in de bench moest zitten en slechts beperkt mocht rondlopen. Spelen was er natuurlijk ook niet bij.

Hij heeft er altijd pijn van blijven hebben en kon het moeilijk verdragen dat "vreemde" mensen aan zijn poot kwamen. Want die zouden hem natuurlijk weer pijn kunnen doen.

Ook de pijnstillers hebben niet meer mogen baten. Harry begon steeds meer en meer te manken, ook aan de achterpoten.

Gezien de pijnstillers niet meer het verhoopte resultaat gaven en hij steeds meer pijn had hebben Baasje en Vrouwke, na veel gepraat (en geloof me vrij gehuil) beslist om Harry uit zijn lijden te verlossen.
Deze morgen zijn ze samen naar de dierenarts gegaan.

Als het een magere troost mag wezen, Harry kan nu in die overheerlijke hondenhemel in die heerlijke grasvelden rondracen én achter de vrouwkes jagen ZONDER pijn.

Het is hier wel stillekes zo zonder hem.

Een verdrietige Tessa (en natuurlijk Baasje en Vrouwke niet te vergeten hé!)

20:55 Gepost door Helmut en Linda in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: pijnstiller, ed, hondenhemel |  Facebook |

Commentaren

Sterkte voor jullie alle 3 ! Ik weet uit eigen ervaring dat het nooit een makkelijke beslissing is. Maar zoals je schrijft, zal hij nu géén pijn meer hebben.

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 01-09-09

als harry een mens was, zou hij waarschijnlijk net als zijn baasjes zijn, trouw, vreugdevol en vooral een levenslustige levensgenieter; het nieuws sloeg in als een bom, de tuin van de geburen is plots heel wat minder interessant geworden; sterkte helmut,linda en sarah en aan harry, take care! steven

Gepost door: Steven (van Ie Neffe) | 02-09-09

De commentaren zijn gesloten.